Adax Wifi

Adax Wifi:

Adax WifiOkos megoldás, biztonságos fűtés!A rohanó világban szinte nélkülözhetetlen az okos telefonok hasznáAdax Wifilata.
Használjuk ki ennek lehetőségeit, melyhez csupán csak egy alkalmazásra van szükség.
Miután felszerelte fűtőpanelét már csak egy megbízható Wifi kapcsolatra van szükség. Ezután a készülékeket össze kell párosítani és már mehet is az alkalmazás…

Előnyei:
• bárhol van a világon láthatja hogy a helyiségekben mennyi a hőmérséklet
• további beállításokat tud végezni a készüléken

Ne féljen a fagytól a nyaralóban vagy a hétvégi házban, oldja meg könnyedén.
Továbbá előszeretettel alkalmazzák vállalkozók irodáiban, üzletekben, vendéglátó egységekben illetve egyéb szolgáltatóknál (oktatások,masszázs,fodrászat,pedikűr-manikűr…stb) ahol a nyitva tartás idejére állítható be a fűtés.

Az Adax Wifi fűtőpanelek alkalmazhatók vizes helyiségekben, fürdőszobákban, mivel kettőAdax Wifis szigetelésűek és fröccsenő víz ellen védettek.(IP24-es védettség)

Panel választásnál fontos tudni, hogy olyan fűtőpanelt válasszon, mely képes önálló fűtésre és legyen benne kellő teljesítménytartalék. Hamarabb felfűt, hamarabb kikapcsol.
Jól szigetelt,korszerű nyílászárokkal felszerelt épületeknél 30 Watt teljesítmény légköbméterenként (m2 x belmagasság).
Kevésbé szigetelt épületeknél 40 Watt.
Adax Wifi panelek a következő teljesítményekben kaphatóak:
400,600,800,1000,1200,1400 és 2000 W-os

 

Csupán 1 alkalmazással távolról irányíthatjuk házunk melegét.- fagyvédelem- nyitott ablak funkció- távolléti mód- heti programokAdax Wifi, Adax Clea az okos fűtés. Már 75.000.-tólIgényes fűtés igényeseknek!Rendeld meg most!http://okos-futes.hu/

Közzétette: Okos-fűtés – 2018. január 14., vasárnap

 

Kérlek nézd meg a többi termékünket is!

http://netmall.hu/

Az Adax fűtés wifi paneljaival elhozzuk Önnek a jövőt!

Az Adax fűtés wifi paneljaival elhozzuk Önnek a jövőt!Ma már megválaszthatjuk, hogyan és mivel fűtjük az otthonunkat, de eldönthetjük azt is, hogy mennyire legyen okos a fűtésünk. Ha modern és intelligens fűtési rendszerre szeretné bízni az otthona melegét, akkor érdemes megismernie az Adax wifis fűtést!

Az Adax wifis fűtésben az a fantasztikus, hogy egy mobil applikáció letöltésével bárhonnan vezérelhető. Elég a működő internetkapcsolat hozzá, és akár a világ másik végéből is értesülhetünk arról, hány fok van a nappaliban, ha pedig szeretnénk, akkor állíthatunk a szoba hőmérsékletén. Pár érintés az egész, amivel meleget hozhatunk létre. Az Adax wifi panelek beszereltetésével nem kell többé Önnek igazodnia a fűtéshez, hanem a fűtést igazíthatja majd a saját mindennapjaihoz!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet megtudni az Adax wifis fűtésről, illetve a többi termékünkről és szolgáltatásunkról, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! A honlapunkon közzétett elérhetőségeken felteheti kérdéseit!