Törölközőszárító

Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor:
  • Teljesítmény: 500W/750W/1000W Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátor
  • Letisztult megjelenés
  • Biztonságos, csendes, hosszú élettartam
  • Könnyű üzembe helyezni
  • Elektronikus termosztáttal (< 0.5°C)
  • 6 féle Üzemmód: Comfort, Comfort-1°C, Comfort-2°C, Economy, Frost-free, Stop

Ajánlott teljestmény:

m2 x 100 W

pl.: 10 m2-es fűrdőszobába 1000 W teljesítményű radiátor szükséges

Funkciók:

“2h Boost” funkció: a radiátor  megemeli a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.

“24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden 24 órában. Naponta egyszer, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy a fürdés idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában. (Természetesen a reggeli órákban indított program esetén, 24 óra elteltével ismét reggel fog felfűteni a “2h Boost” funkció.)

A készülék, mindkét programfunkció esetén, 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

 

 

Kérlek nézd meg a többi termékeinket is!

 

 

 

Törülközőszárítóval többfunkciós eszközt tudhat magáénak!

Törülközőszárítóval többfunkciós eszközt tudhat magáénak! Manapság az emberek azokat a berendezéseket és eszközöket részesítik előnyben, amelyek képesek több szerepet is betölteni az otthonukban. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, és kedveli a modern megoldásokat, fedezze fel törülközőszárítóink választékát!

Törülközőszárítóink nem átlagos berendezések, ugyanis rendkívül megbízhatóak, és kedvező műszaki paraméterekkel rendelkeznek, amiknek köszönhetően az Ön otthonában is megvalósítható a pénztárcabarát fogyasztás. Az törülközőszárítók az energiatakarékosság mellett a hatékonyságot is biztosítják. Természetesen nem csak a törülközők szárítására alkalmasak, hanem a szűkös fürdőszobák fűtésére is, és felépítésükből adódóan olyan helyekre is egyszerűen telepíthetőek, ahol nem megvalósítható a fűtőcsövek bevezetése.

Tapasztalja meg Ön is a korszerű és gazdaságos törülközőszárítók előnyeit, szerezze be kínálatunkból a sajátját, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!