Adax Neo

Miért válassza az Adax Neo elektromos fűtőpaneleket?

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos fűtőpanelek, nem véletlenül, ugyanis használatuk rendkívül energiatakarékos és beépítésük nem igényel különösebb átalakításokat. A korszerű berendezésekkel többé nem jelenthet problémát egyetlen területen sem a fűtés, legyen szó akár üzlethelyiségről vagy télikertről. Az elektromos fűtőpanelek kínálatában számtalan márkával találkozhatnak a vásárlók, azonban, ha valaki a legkényelmesebb és legkorszerűbb megoldásra vágyik, érdemes megismerkednie az Adax Neo berendezésekkel!

Az Adax Neo elektromos fűtőpanelek minden olyan kritériumnak megfelelnek, amelyek felmerülhetnek egy ilyen berendezés megvásárlásakor. A gyártó termékei gazdaságosan, kényelmesen működtethetők és igényes, egyszerű megjelenésük mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Azok, akik az Adax Neo elektromos fűtőpaneleket választják otthonaikba vagy vállalkozásuk telephelyére, nemcsak egy praktikus berendezés tulajdonosává válhatnak, hanem egy minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek. A digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között a márka berendezései a leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítják.

Az Adax Neo elektromos fűtőpanelek gazdaságos működtetése egyértelműen a beépített digitális termosztátnak köszönhető. A felhasználó tetszőlegesen beállíthat két hőmérsékletet, amiket a nap különböző szakaszaiban váltogathat, ily módon akár 25% energiát megtakaríthatnak az emberek. Ha több helyiséget szeretne fűteni a korszerű berendezésekkel, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, minden egyes helyiségben az optimális hőmérsékletet tudják garantálni az Adax Neo elektromos fűtőpanelek, egymástól függetlenül.

Tapasztalja meg Ön is az Adax Neo elektromos fűtőpanelek előnyeit! Szerezze be választékunkból a korszerű, esztétikus berendezést! Ha a vásárlás előtt bővebb információkra lenne szüksége az Adax Neo elektromos fűtőpanelekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Adax Neo elektromos fűtőpanelek:

Az Adax Neo önálló és kiegészítő fűtésre is tökéletes.Adax Neo

Ne hasonlítsa a hagyományos ventilátorokhoz, hősugárzókhoz. Nem azon az elven működnek!

A fűtőpanel, a névleges fűtési teljesítményének csupán harmadát veszi fel.

Egyszerű a magyarázat:

Az Adax Neo fűtőpanelben nem egy hagyományos izzószál van, hanem egy speciális kerámia magos fűtőbetét, mely jóval alacsonyabb hőmérsékleten(250 Celsius) működik a megszokott izzószálaknál.

Gazdaságossága a precíz vezérlésben rejlik. A kívánt hőmérséklet elérése után ki-be kapcsol.Adax Neo elektromos fűtőpanel

További megtakarítás a takarékfunkció használatával  könnyen elérhető.

A vezérlés szabályozza  a komfort és a takarék-hőmérséklet beállításait. Tehát,

ha nem vagyunk a helyiségben akkor nem kell ugyanazt a hőmérsékletet tartani, mint egyéb esetben.

Vizes helyiségekben nem alkalmazható!

4 alapszínben kapható:

  1. piros     Adax Neo elektromos fűtőpanel 4 színben
  2. ezüst
  3. fekete
  4. fehér

Kérlek nézd meg a többi termékeinket is!

http://netmall.hu/